Algemene Voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Quality Carwash Products B.V.. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Quality Carwash Products B.V.. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Quality Carwash Products B.V. behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Quality Carwash Products B.V. erkend.

Bestellen
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.

Onze Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar.

Levering
Wij nemen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvangt u hierover een bericht. Wij verpakken de goederen met uiterste zorg.

Afhalen van uw bestelling is ook mogelijk, na te maken afspraak.